BORŠČ S ČESNEKEM

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / POLÉVKY / POLÉVKA ZELENINOVÁ / 




INGREDIENCE: 1 kg předního hovězího masa s kostí, 1 sáčku zmrazené polévkové zeleniny, 1 hlávky zelí, 4 brambory, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 1 menší červená řepa nebo 1 skleničky, zavařené řepy, kelímek zakysané smetany, 1 lžíce octa, sůl, pepř, 2 l vody, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vložíme do tlakového hrnce, zalijeme 1 litrem vody, přidáme cibuli, česnek, sůl, pepř, uzavřeme a vaříme asi 40 minut až hodinu, pod e kvality masa. Pak sejmeme z ohně a necháme klesnout tlak. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme je, zeleninu propláchneme a zelí nakrájíme na nudličky. Červenou řepu uvaříme zvlášť, sloupneme ji a nakrájíme na proužky Brambory uvaříme v menším množství osolené vody doměkka a zmrazenou zeleninu povaříme jen asi 5 minut. Uvařené maso vyjmeme, necháme okapat a nakrájíme na kostky. K vařené zelenině vlijeme vařené brambory, vývar z masa i s cibulí, nakrájené maso, řepu a vše společně necháme přejít varem. Dochutíme solí, nasekanou petrželkou a octem a podáváme se lžící zakysané smetany. Polévku můžeme ještě zahustit jíškou nebo nasucho dožluta opraženou moukou.

BORŠČ S ČESNEKEM BORŠČ S ČESNEKEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1349 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz